Разумков заявив, що не є членом партії «Слуга народу» вже близько пів року

Разумков заявив, що не є членом партії «Слуга народу» вже близько пів року

Укрінформ
Колишній Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що вже близько пів року не є членом політичної партії "Слуга народу".

Про це політик сказав на брифінгу у Верховній Раді у вівторок, передає кореспондент Укрінформу.

"Ні, я не член партії "Слуга народу" вже. Заяву я, звісно, писав... Щоб усі розуміли: щоб балотуватися по списках партії, ти не обов'язково повинен бути членом партії. Але якщо ти очолюєш партію, ти обов'язково повинен бути членом партії, іншого не буває", - наголосив він.

Разумков зазначив, що написав заяву про вихід із партії після того, як "пан Корнієнко сказав, що я не є членом партії". Разумков уточнив, що це було близько пів року тому.

Як повідомлялося, напередодні нова очільниця партії "Слуга народу" Олена Шуляк в інтерв'ю виданню LB.ua сказала, що в "СН" досі не можуть знайти заяву колишнього Голови Верховної Ради, народного депутата Дмитра Разумкова на вступ до партії "Слуга народу".

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на пленарному засіданні 7 жовтня 2021 року відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. Він очолював український парламент із 29 серпня 2019 року. До цього Разумков був головою партії “Слуга народу” (27 травня — 10 листопада 2019).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-