Арахамія: заява Ткаченка про відставку залишилась лише «в медійному просторі», Ткаченко: актуальності не втрачено

Арахамія: заява Ткаченка про відставку залишилась лише «в медійному просторі», Ткаченко: актуальності не втрачено

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія розповів, що міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко обговорив свою можливу відставку із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, тим часом сам Ткаченко наполягає на обговоренні концепції культури.

Про це він сказав під час брифінгу за результатами засідання фракції "СН", повідомляє кореспондент Укрінформу.

За словами Арахамії, урядовці порозумілися, а історія з відповідною заявою залишилася лише в медіапросторі.

"Я не бачив цієї заяви. Я вважаю, що це був емоційний крок. Завдяки пану Ткаченку і пану Прем‘єру... Вони поспілкувалися, знайшли точки порозуміння, і ця історія залишилася тільки в медіапросторі".

Тим часом сам Олександр Ткаченко в коментарі українським медіа наголосив, що його рішення щодо відставки "залишається актуальним".

«Моє рішення щодо відставки залишається актуальним. Я так само очікував на реєстрацію моєї заяви Верховною Радою. Буду відвертим, фракція абсолютно не підтримала моє рішення про відставку, що надалі переросло у довготривалі обговорення з профільним комітетом, керівниками партії та фракції, колегами. Паралельно – розмови зі спікером, прем’єром, Президентом. Вони попросили залишитись. Натомість я запропонував своє бачення розвитку екосистеми культури та інформполітики. Обговорення триває», - розповів він.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Ткаченко 11 листопада 2021 року написав заяву про відставку з посади міністра культури та інформаційної політики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-