Зеленський планує відвідати Ізраїль з візитом наступного року

Зеленський планує відвідати Ізраїль з візитом наступного року

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський на запрошення президента Ізраїлю Іцхака Герцоґа планує здійснити візит до Ізраїлю наступного року.

Про це сказав міністр оборони України Олексій Резніков під час робочого візиту до Ізраїлю, де зустрівся із головою Ради національної безпеки Еялем Хулатою, повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу Міноборони.

«Ми високо оцінюємо результати візиту президента Ізраїлю до України. Президент України Володимир Зеленський на запрошення пана Іцхака Герцоґа планує здійснити візит до Ізраїлю вже наступного року. Також увесь український народ вдячний Ізраїлю за послідовну підтримку України», - наголосив міністр.

Як зазначається, Резніков подякував за системну політику, яку Ізраїль демонструє під час голосувань в ООН у питаннях захисту територіальної цілісності та суверенітету України, зокрема і на поточній сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Серед інших важливих аспектів на зустрічі обговорено нагальні питання безпеки в регіоні.

Резніков також запросив Хулату відвідати Україну.

До складу української делегації увійшли заступник міністра оборони з питань європейської інтеграції Анатолій Петренко, посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук та радник міністра оборони Андрій Мирошніченко.

Від Держави Ізраїль участь у зустрічі взяли заступниця голови Ради національної безпеки Авівіт Бар-Ілан та посол Ізраїлю в Україні Міхаель Бродський.

Як повідомлялося, Президент Ізраїлю Іцхак Герцог відвідав Україну на початку жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-