У «Слузі народу» не можуть знайти заяву Разумкова на вступ до партії

У «Слузі народу» не можуть знайти заяву Разумкова на вступ до партії

Укрінформ
У політичній партії “Слуза народу” досі не можуть знайти заяву колишнього Голови Верховної Ради, народного депутата Дмитра Разумкова на вступ до “СН”.

Про це голова політсили Олена Шуляк розповіла в інтерв’ю інтернет-виданню “Лівий берег”, повідомляє Укрінформ.

“Мені досі незрозуміло (чи є наразі Разумков членом партії “Слуга народу” - ред.). Поки що не можемо знайти його заяву”, - сказала вона.

Шуляк уточнила, що його заяви про вихід із партії не було. Водночас вона зазначила, якщо Разумков був очільником партії, має бути хоча б заява на вступ, яку наразі не вдається знайти. “Але думаю, що розібратися з цим - питання часу”, - констатувала голова політсили.

Відповідаючи на запитання щодо можливості позбавлення Разумкова депутатського мандату, Шуляк зазначила, що не може ухвалювати таке рішення одноосібно, однак, на її думку, що не потрібно заважати людині показувати себе в роботі. Вона також повідомила, що це питання не обговорювалося на з’їзді партії “СН”.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на пленарному засіданні 7 жовтня 2021 року відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. Він очолював український парламент із 29 серпня 2019 року. До цього Разумков був головою партії “Слуга народу” (27 травня — 10 листопада 2019).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-