Президент заявив, що в Україні відбуваються обіцяні «посадки»

Президент заявив, що в Україні відбуваються обіцяні «посадки»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні відбуваються "посадки" і правоохоронні органи у цьому питанні потроху рухаються вперед.

Про це він сказав під час пресмарафону “30 запитань Президенту України” в п’ятницю, 26 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я отримую інформацію, так як і ви - тисячі якихось посадок, вони дрібні, люди не бачать щоденну роботу правоохоронних органів, на жаль не бачать, тому що це люди немедійні, як то кажуть, отаких "медійних посадок" люди багато не бачать. Тим не менше, потроху ми рухаємось вперед, вони відбуваються", - сказав Зеленський.

Він додав, що "посадками" людей, які порушують закон, займаються правоохоронні органи, а також є такий інструмент впливу як рішення РНБО.

"Там де є бачу зраду на вищому рівні щодо ситуації з паном Медведчуком - ви бачите наші рішення на засіданнях Ради національної безпеки та оборони, якщо ви бачили інші рішення щодо контрабандистів, ви бачите їх на рішеннях РНБО та потім це підтверджується вже у судових справах", - сказав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, у травні цього року суд відправив народного депутата від політичної партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктора Медведчука під цілодобовий домашній арешт у справі про державну зраду та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

Водночас він перебуває під цілодобовим домашнім арештом до 7 грудня в іншій справі. Його підозрюють у змові з українськими високопосадовцями для зриву контракту про постачання вугілля з Південної Африки на початку російської агресії. Також слідство вважає, що Медведчук брав участь в організації схеми контрабанди вугілля з ОРДЛО, в результаті якої проросійські терористи отримали понад 200 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-