Скандал у Харкові: депутата Куницького за порушення ПДР просять виключити з комітету Ради

Скандал у Харкові: депутата Куницького за порушення ПДР просять виключити з комітету Ради

Укрінформ
Керівник Управління СБУ в Харківській області Роман Дудін пропонує виключити нардепа Олександра Куницького («Слуга народу») з комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності за порушення правил дорожнього руху на вул. Сумській у Харкові.

Про це Дудін сказав на нараді щодо дотримання законодавства у сфері дорожнього руху, яка проходила у Харківській обласній прокуратурі, передає кореспондент Укрінформу.

«Те, що вчора відбулося в Харкові. Один з народних депутатів, членів профільного комітету так поспішав на засідання, щоб розповісти патрульній поліції про те, як вона «неправильно працює», і порушує правила дорожнього руху саме на тому перехресті, де відбулося ДТП із Зайцевою. Як на мене, це вже верх цинізму. Як звичайний виборець, я звертаюся, щоб розглянути перебування зазначеної особи в зазначеному комітеті. Здається, що людина, яка постійно порушує правила дорожнього руху, не може розповідати правоохоронцям про те, як вони мають боротися саме з такими порушниками», - заявив Дудін.

Сам Куницький 23 листопада виклав у своєму Інстаграмі відео, на якому він, сидячи в машині на початку вул. Сумської, підписує ухвалу про порушення ПДР.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові 22 листопада проходило виїзне засідання Комітету ВР з правоохоронної діяльності, присвячене резонансним ДТП і заходам для посилення безпеки на дорогах.

Зокрема, обговорювалося питання щодо включення до порядку денного сесії ВР проєкту закону про внесення змін до Кримінального кодексу України у частині посилення відповідальності за ДТП, скоєні під впливом алкоголю чи наркотиків, а також профілактичні заходи із запобігання ДТП з боку Нацполіції України та СБУ і проблемні питання судового розгляду справ щодо порушень ПДР.

Куницький під час засідання розкритикував роботу харківської патрульної поліції та заявив, що чекає реакції Міністерства внутрішніх справ на його звернення щодо оцінки діяльності начальниці УПП Харківської області Альони Стрижак.

Фото: instagram.com/zp_offline

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-