«Слуга народу» стане соціальним ліфтом для активних громадян — Шуляк

«Слуга народу» стане соціальним ліфтом для активних громадян — Шуляк

Укрінформ
Нова очільниця партії «Слуга народу» Олена Шуляк заявила, що на цю політичну силу чекає трансформація.

Про це повідомили у пресслужбі партії, передає Укрінформ.

«Партію чекає трансформація. Ми перейшли «екватор» нашої каденції у Верховній Раді. Набули досвіду в державному управлінні, втілили у життя багато кардинальних реформ. Побудували регіональну структуру, залучили до команди більше 6 тисяч депутатів місцевих рад по всій країні. Зараз головне завдання – «навчити» цей потужний механізм працювати злагоджено та ефективно», - сказала Шуляк.

Вона запевнила, що «Слуга народу» буде потужним соціальним ліфтом.

«Наше завдання – шукати, обирати, навчати найбільш активних, компетентних і небайдужих партійців. Просувати їх кар’єрними сходами – у партії, місцевому самоврядуванні, державному управлінні. У нас у партії доволі ретельна система відбору членів. Нам точно не потрібні тимчасові попутники, які зрадять на першому ж повороті. Але з чесними та активними нашими прихильниками ми будемо працювати і вже працюємо. В тому числі через два наших крила – «Зе!Молодіжку» і «Зе!Жінки», - пояснила очільниця партії «Слуга народу».

Вона стверджує, що партія має стійку монобільшість у парламенті, а також високу довіру та рейтинг. Показовими Шуляк вважає беззаперечну перемогу кандидатів від «Слуги народу» в Херсонській та Черкаській областях.

«Монобільшість намагаються «поховати» від самого моменту її заснування. Тим, хто чекає на розпад, хочу сказати: не дочекаєтеся. Результат – на табло. Найважливіші законопроєкти ухвалюються», - сказала вона.

Шуляк також запропонувала створити в партії Дисциплінарну комісію, яка буде вимогливо та жорстко реагувати відносно депутатів «Слуга народу».

Як повідомляв Укрінформ, 15 листопада на з'їзді «Слуги народу» народного депутата, заступницю голови парламентського комітету з питань організації державної влади та місцевого самоврядування Олену Шуляк обрали керівницею партії.

Фото: «Слуга Народу»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-