ДТП із депутатом Ковальовим: у «Слузі народу» кажуть, що суттєво «постраждало тільки залізо»

ДТП із депутатом Ковальовим: у «Слузі народу» кажуть, що суттєво «постраждало тільки залізо»

Укрінформ
Учасники дорожньо-транспортної пригоди, серед яких народний депутат із парламентської фракції "Слуга народу" Олексій Ковальов, не отримали суттєвих ушкоджень.

Про це речниця фракції Юлія Палійчук розповіла під час брифінгу в кулуарах Верховної Ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"ДТП сталася 15 листопада о 10:30… Він (Ковальов – ред.) у лікарні. Зафіксовані незначні садна, забої, але більш серйозних пошкоджень немає. На щастя, постраждало тільки залізо… Обидві сторони ДТП не мають суттєвих ушкоджень. Наскільки мені відомо, інший учасник ДТП написав заяву, що претензій до пана Ковальова не має", – сказала речниця.

Фото: поліція

Вона також поінформувала, що на місці події працювали слідчі Державного бюро розслідувань. Окрім цього, за її словами, Ковальов одразу здав усі необхідні аналізи для підтвердження наявності чи відсутності в його організмі заборонених речовин. Так, Палійчук заявила, що драгер показав відсутність алкоголю в крові депутата. "За власною ініціативою він додатково здав кров, яка знаходиться в Білоцерківській лікарні, на випадок, якщо додатково знадобляться перевірки", – додала речниця фракції.

На запитання про можливі причини ДТП Палійчук сказала, що вони їй невідомі, однак зауважила, що Ковальов "каже, що він може бути винен у цій ситуації".

"Крапку в цій ситуацій поставлять правоохоронні органи. Якщо наш депутат винен, він понесе відповідальність згідно із законом України", – підсумувала Палійчук.

Як повідомлялося, народний депутат з фракції "Слуга народу" Олексій Ковальов потрапив у дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ - Одеса поблизу повороту на село Хлепче.

Фото: СН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-