Генерал Годжес: Росіяни зупиняються тільки тоді, коли їх зупиняють

Генерал Годжес: Росіяни зупиняються тільки тоді, коли їх зупиняють

Укрінформ
Колишній командувач військами США в Європі генерал Бен Годжес заявив, що росіяни дійсно зупиняються тільки тоді, коли їх зупиняють.  

Як передає Укрінформ, про це він сказав в інтерв’ю РБК-Україна

«За останні кілька місяців президент Путін зробив багато дуже різких відвертих заяв, також і від інших звучало багато сумнівів і хвастощів щодо майбутнього України та її легітимності. Останні переміщення і розгортання сил – це остання фаза постійного нарощування можливостей і тиску в регіоні, які ніколи не припинялися. Росіяни дійсно зупиняються тільки тоді, коли їх зупиняють», - зазначив Годжес.

Він також додав, що загалом це класичні російські "прийоми ведення війни": використання всіляких інструментів, важелів впливу, загроз, мови, дезінформації, мігрантів.

"Російський газ явно є "зброєю", і це теж частина цього "кремлівського міксу". Все це має дестабілізувати ЄС, представити Україну Заходу як "державу, що не відбулася" і вивести всіх нас зі стану балансу. Відбувається це в той час, як наближається холодна зима, а Німеччиною керує "тимчасовий" уряд до того, як буде сформована нова коаліція – сподіваюся, до середини грудня», - зазначив генерал.

Як повідомляв Укрінформ, співробітники західних спецслужб заявили, що цієї зими існує «висока ймовірність» дестабілізації ситуації в Україні з боку Росії після того, як Москва зібрала біля свого кордону понад 90 тисяч військових. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-