Стефанчук чув про наміри позбавити Разумкова мандата «лише зі ЗМІ»

Стефанчук чув про наміри позбавити Разумкова мандата «лише зі ЗМІ»

Укрінформ
Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук наразі не отримував запрошення на з'їзд партії "Слуга народу", який відбудеться в понеділок увечері.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це спікер сказав на брифінгу у Верховній Раді в понеділок.

"Станом на зараз я ще не отримував запрошення на з їзд партії "Слуга народу". Якщо я ще отримаю, то буду дивитися, як воно буде. Ви чудово знаєте, що Голова парламенту, заступники - позафракційні, і вони можуть планувати свою діяльність і без меж прив'язки до тієї чи іншої партії. Я думаю, що будь-яка партія - це самостійна структурна одиниця", - сказав Стефанчук.

Він додав, що члени партії "знайдуть можливість прийняти ті рішення, які їм є надзвичайно важливі".

Крім того, Стефанчук, коментуючи питання існування намірів позбавити депутатського мандата колишнього Голову Верховної Ради Дмитра Разумкова, зазначив, що чув таку інформацію лише зі ЗМІ.

"З тієї інформації, яка є у мене, це питання не стоїть на порядку денному на засіданні партії "Слуга народу". А далі будемо дивитися, як воно буде проходити", - зазначив спікер.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок, 15 листопада, відбудеться з'їзд партії "Слуга народу". Головним питанням стане обрання її нового очільника замість Олександра Корнієнка, якого призначили на посаду першого заступника Голови Верховної Ради. Крім того, очікується низка політичних заяв та звернень, внесення змін до статуту партії та керівних органів.

Корнієнко пропонуватиме на посаду очільниці партії "Слуга народу" кандидатуру Олени Шуляк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-