Леросу обиратимуть запобіжний захід 16 листопада

Леросу обиратимуть запобіжний захід 16 листопада

Укрінформ
Печерський райсуд столиці 16 листопада обере народному депутату Гео Леросу запобіжний захід у кримінальній справі за невиконання судового рішення, яким його зобов’язано спростувати поширену ним у соцмережі інформацію про Дениса Єрмака.

Про це Лерос написав у Фейсбуці.

“Суд по обранню мені запобіжного заходу перенесено на 16.11.21 на 15:25 у Печерському суді за адресою: вул. Володимирська, 15”, - поінформував він.

Лерос додав, що прокуратура має намір клопотати про обрання йому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Як повідомляв Укрінформ, депутату Леросу 12 листопада оголосили підозру в умисному невиконанні рішення Київського апеляційного суду, яким парламентарія було зобов’язано спростувати поширену ним недостовірну інформацію стосовно Дениса Єрмака - брата глави ОП Андрія Єрмака.

Перед цим, 31 травня 2021 року, Печерський райсуд Києва відмовив брату керівника ОП Денису Єрмаку у задоволенні позову про захист честі, гідності і ділової репутації до позафракційного народного депутата Гео Лероса.

Денис Єрмак просив суд зобов'язати Лероса спростувати оприлюднену на сторінці депутата у Фейсбуці інформацію: "Відеодокази, як Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт з РФ), ну і, звісно, заробіток на державі".

Денис Єрмак у вересні 2020 року подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації після оприлюднення так званих "плівок Лероса" на яких ішлося про корупційні схеми у столиці.

Леросу 11 листопада також повідомили про підозру за непристойний жест в сесійній залі Президенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-