Кулеба та Єрмак обговорили ситуацію на сході України із заступницею держсекретаря США

Кулеба та Єрмак обговорили ситуацію на сході України із заступницею держсекретаря США

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провели у Вашингтоні зустріч із заступницею державного секретаря США з політичних питань Вікторією Нуланд.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні Міністерства закордонних справ.

Сторони позитивно відзначили, що стратегічне партнерство України та США цьогоріч вдалося значно зміцнити завдяки зусиллям лідерів двох держав, Президентів Володимира Зеленського та Джозефа Байдена.

Співрозмовники обговорили подальше втілення пріоритетів двосторонньої співпраці в межах Комісії стратегічного партнерства Україна-США, приділили увагу актуальній безпековій ситуації на Донбасі та вздовж українського кордону.

Нуланд запевнила у непохитній підтримці США суверенітету та територіальної цілісності України в умовах російської агресії, що триває, подальшої європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 10 листопада, у Вашингтоні відбулося засідання Комісії стратегічного партнерства Україна-США, яке пройшло під головуванням міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби й Державного секретаря США Ентоні Блінкена.

Кулеба й Блінкен підписали Хартію стратегічного партнерства Україна-США, яка визначає основні напрями двосторонніх відносин у ключових сферах на десятиліття вперед.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-