Комітет рекомендував Раді позбавити Лероса права участі у п’яти пленарних засіданнях

Комітет рекомендував Раді позбавити Лероса права участі у п’яти пленарних засіданнях

Укрінформ
Парламентський Комітет з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради рекомендував парламенту позбавити позафракційного народного депутата Гео Лероса права брати участь у п’яти пленарних засіданнях за непристойні жести в сесійній залі.

Як передає Укрінформ, про це поінформував голова підкомітету з питань регламенту Верховної Ради Павло Фролов (фракція «Слуга народу») у Телеграмі.

«Регламентний комітет одноголосно рекомендував Верховній Раді позбавити Гео Лероса права брати участь у 5 пленарних засіданнях за нецензурні жести у парламенті», - повідомив він.

Депутат додав, що така пропозиція відповідно до регламенту буде голосуватися у парламенті без обговорення.

Читайте також: Публічні образи Зеленського: «Слуга народу» просить комітет ВР дати оцінку виступу Лероса

Як повідомлялося, фракція «Слуга народу» звернулася до Комітету Верховної Ради з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки позафракційного народного депутата Гео Лероса під час виступу з парламентської трибуни 4 листопада.

Тоді під час призначення Олексія Резнікова на посаду міністра оборони Гео Лерос вдався до критики і непристойного жесту на адресу Президента і керівника ОП Андрія Єрмака, які були присутні в сесійній залі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-