«Слуги» визначаться, чи виключати Дмитрука з фракції – Арахамія

«Слуги» визначаться, чи виключати Дмитрука з фракції – Арахамія

Укрінформ
Парламентська фракція «Слуга народу» обговорюватиме питання ймовірного виключення зі свого складу народного депутата Артема Дмитрука.

Про це на брифінгу в кулуарах Верховної Ради заявив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія, передає кореспондент Укрінформу.

«По Дмитруку будемо визначатися. Я думаю, наступного тижня будемо обговорювати питання», - сказав Арахамія.

Коментуючи причини ймовірного рішення, очільник фракції сказав, що Артем Дмитрук не завжди демонструє колегіальну поведінку.

«Мені важко визначитися. Ті кольори, які він використовує у своїй медійній кампанії в Одесі, - точно не мають зеленого кольору», - зазначив Арахамія.

Відповідаючи на запитання, чи знайдуться голоси за виключення Дмитрука, Арахамія сказав: «Чому ні? Фракція – це ж політична сила. Якщо люди бачать, що це не представник політичної сили, треба знайти в собі сміливість прийти до своїх колег, з якими ти працюєш 2,5 роки, і відверто зі своїми колегами поговорити, сказати, що вирішив іти в своє окреме плавання. Добре, це нормальний вчинок. А просто надягати зелену футболку, а потім робити все навпаки, мені здається, що це неправильна поведінка, неколегіальна».

Арахамія додав, що з Дмитруком тему виключення з фракції не обговорював.

Читайте також: Буймістер виключили зі «Слуги народу»

Як повідомлялося, Артем Дмитрук – народний депутат із фракції «Слуга народу», обраний на позачергових парламентських виборах 2019 року в окрузі №133 в Одеській області. Є членом Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності. Зокрема, голосував проти відкликання Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради і проти призначення на цю посаду Руслана Стефанчука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-