Помічниця держсекретаря США прибула до Києва

Помічниця держсекретаря США прибула до Києва

Укрінформ
Помічниця державного секретаря США з питань Європи та Євразії Карен Донфрід перебуває з візитом у Києві, під час якого вона зустрінеться з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою та представниками Офісу Президента.

Про це посольство США в Україні повідомило у Твіттері, передає Укрінформ. 

“Помічниця держсекретаря США з питань Європи та Євразії Карен Донфрід сьогодні перебуває з візитом у Києві, щоб підтвердити наше стратегічне партнерство, відданість США суверенітету та територіальній цілісності України, а також співпрацю у напрямку євроатлантичної інтеграції України”, - зазначило посольство.

У дипвідомстві також повідомили, що помічниця держсекретаря зустрінеться з главою МЗС Кулебою та представниками Офісу Президента. Під час зустрічей Донфрід обговорить співпрацю у напрямку просування євроатлантичної інтеграції України, включаючи імплементацію реформ для зміцнення демократії, боротьби з корупцією та сприяння економічному зростанню України.

Читайте також: У США за політику щодо України відповідатиме дипломатка, яка критикує Nord Stream 2

Як повідомлялося, Карен Донфрід наприкінці вересня була призначена помічницею державного секретаря з питань Європи та Євразії. До цього вона очолювала дослідницький центр German Marshall Fund, а також працювала у Дослідницький службі Конгресу США, Раді національної безпеки у Білому домі.

Фото: Посольство США в Україні 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-