Верещук заявляє, що очолити Мінреінтеграції їй запропонував Президент

Верещук заявляє, що очолити Мінреінтеграції їй запропонував Президент

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський особисто запропонував народному депутату з фракції "Слуга народу" Ірині Верещук очолити Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України замість Олексія Резнікова, якого планується призначити на посаду міністра оборони.

Про це Верещук повідомила журналістам у кулуарах парламенту, передає кореспондент Укрінформу.

"Мені запропонував Президент", – заявила Верещук.

Вона також зазначила, що своє можливе призначення на посаду віцепрем'єр-міністра – міністра реінтеграції ТОТ обговорювала і з Прем'єр-міністром Денисом Шмигалем. "І Прем‘єр-міністр поставив завдання, і Президент як Верховний головнокомандувач і як лідер нашої держави й політичної сили", – додала Верещук, висловивши готовність очолити міністерство.

Читайте також: Рада звільнила Абрамовського з посади міністра екології

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков 1 листопада подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Того ж дня члени "Слуги народу" на засіданні фракції вирішили делегувати народного депутата Ірину Верещук на посаду віцепрем’єр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Вони також підтримали рішення Президента Володимира Зеленського щодо висунення кандидатури Олексія Резнікова на посаду міністра оборони замість Андрія Тарана.

Читайте також: Рада візьметься за кадрові питання 3 і 4 листопада — Стефанчук

Відповідні кадрові зміни в уряді Верховна Рада планує здійснити 3-4 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-