Поліція Києва після переслідування зупинила авто з народним депутатом

Поліція Києва після переслідування зупинила авто з народним депутатом

Укрінформ
У Києві на Столичному шосе поліція після переслідування зупинила автомобіль з народним депутатом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Патрульна поліція у Телеграмі.

"Сьогодні, близько 11-ї години, на Столичному шосе патрульні помітили транспортні засоби Toyota та Mercedes, що рухалися у крайній лівій смузі при двох вільних правих, чим порушували ПДР", - ідеться у повідомленні.

На вимогу поліцейських зупинитися, водії вказаних авто не реагували та продовжували рух. Патрульним все ж вдалося зупинити автомобілі шляхом переслідування. У салоні одного із зупинених автомобілів перебував народний депутат.

Під час перевірки документів виявилося, що державний номерний знак на автомобіль Toyota не відповідає реєстраційним документам.

Читайте також: Стріляв з автомата і влаштував феєрверк: проти Киви порушили справу

Інспектори склали на водія Toyota адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського (ч. 1 ст. 122-2 КУпАП), за невідповідність ДНЗ реєстраційним документам на авто (ч. 7 ст. 121 КУпАП), за керування автомобілем без документів, оскільки водій не пред’явив їх на вимогу поліцейських (ч. 1 ст. 126 КУпАП).

На водія Mercedes інспектори склали адмінматеріали за невиконання зупинки на вимогу поліцейського (ч. 1 ст. 122-2 КУпАП).

Надалі патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшої можливої кваліфікації дій громадян.

Як повідомляв Укрінформ, 22 жовтня працівники поліції вилучили підроблені COVID-сертифікати у колишньої народної депутатки і її сестри, які намагалися з ними потрапити в Україну. Відкрита справа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-