Стефанчук планує відвідати засідання усіх фракцій

Стефанчук планує відвідати засідання усіх фракцій

Укрінформ
Нещодавно призначений Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук планує відвідати засідання усіх парламентських фракцій, щоб обговорити нагальні питання.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це він сказав на засіданні Погоджувальної ради.

"Я дуже сподіваюся на конструктивну співпрацю з усіма фракціями і групами, і відразу починаю з того, що я хочу напроситися до вас на засідання ваших фракцій і груп у той час, коли у вас є, щоб ми могли погодити. Я хочу прийти переговорити, які питання турбують: організаційні, законодавчі, функціональні і будь-які інші. Тому що я налаштований на конструктивну розмову і буду намагатися підтримувати цей рівень дискусії в парламенті", - зазначив Стефанчук.

Читайте також: «Слуга народу» на засіданні 18 жовтня обговорить проєкт держбюджетуречниця

Пізніше на брифінгу Стефанчук повідомив, що його запросили на засідання фракції "Слуга народу", яке відбудеться у понеділок увечері.

"Є засідання фракції. Здається, мене навіть запросили на це засідання фракції. Оскільки, я ще раз підкреслюю, я повідомив, що готовий узяти участь у будь-якому засіданні будь-якої фракції чи групи", - зазначив Стефанчук.

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати на пленарному засіданні в четвер, 7 жовтня, відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. 8 жовтня парламентарії призначили колишнього першого заступника Голови ВР Руслана Стефанчука на посаду Голови ВР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-