Довибори в Раду: ЦВК скасувала реєстрацію ще трьох кандидатів

Довибори в Раду: ЦВК скасувала реєстрацію ще трьох кандидатів

Укрінформ
Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію ще трьох кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до Верховної Ради в одномандатних виборчих округах № 184 (Херсонська область) та № 197 (Черкаська область) 31 жовтня.

Відповідне рішення ухвалено на засіданні ЦВК у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Скасувати реєстрацію кандидатів у народні депутати України Колихаєва Юрія Анатолійовича та Лагути Геннадія Борисовича, які балотуються в одномандатному виборчому окрузі № 184 в порядку самовисування на проміжних виборах народного депутата України 31 жовтня", - зачитав текст постанови член ЦВК Сергій Постівий.

Також комісія скасувала реєстрацію кандидатом у народні депутати самовисуванця в ОВО № 197 Віктора Олександровича Шевченка.

Читайте також: Довибори в Раду: ЦВК затвердила форму та колір бюлетенів

За словами Постівого, підставою для скасування реєстрації вказаних кандидатів стало подання ними 12 жовтня заяв про відмову від балотування.

Як повідомляв Укрінформ, ЦВК призначила на неділю, 31 жовтня, проміжні вибори народних депутатів в одномандатних виборчих округах №184 (Херсонська область) та №197 (Черкаська область).

1 вересня в одномандатних виборчих округах №184 та №197 розпочався виборчий процес проміжних виборів народних депутатів.

Читайте також: Довибори в Раду: на Черкащині зареєстрували 26 кандидатів, є повні тезки

8 жовтня ЦВК скасувала реєстрацію кандидата-самовисуванця Сергія Андрійовича Козиря в ОВО № 184, який був тезкою кандидата в народні депутати в цьому окрузі від партії "Слуга народу", голови Херсонської ОДА Сергія В’ячеславовича Козиря.

6 жовтня на виконання рішення суду ЦВК змінила ім’я одного із зареєстрованих кандидатів у народні депутати на проміжних виборах до ВР в ОВО №197 - з Войцехівського Віталія Олександровича на Шевченка Віктора Олександровича. Попередньо зазначений кандидат за шість днів до реєстрації став змінив своє ім’я і став повним тезкою кандидата від "Слуги народу", чинного міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-