Проєкти «Україна» і «ЄС» мають розвиватися у гармонії - європейський дипломат

Проєкти «Україна» і «ЄС» мають розвиватися у гармонії - європейський дипломат

Укрінформ
Заступник голови Представництва ЄС в Україні Ремі Дюфло вважає важливим, щоб проєкт “Україна” і проєкт “ЄС” розвивалися у гармонії і з однаковими пріоритетами.

Про це він заявив на міжнародному форумі “Креативна Україна”, передає кореспондент Укрінформу.

“Для наших відносин важливо, щоб проєкт “Україна”, який належить українцям, розвивався у гармонії і з однаковими пріоритетами, як і проєкт “ЄС”. Це означає зробити Європу першим кліматично нейтральним континентом. Це означає надати можливості людям з технологіями нового покоління, і ми знаємо, що Україна доволі розвинена на цьому шляху. Це означає праця із соціальною справедливістю та процвітанням, а також це означає захист і посилення демократії. Вашої демократії і нашої”, - зазначив він.

Читайте також: Виступ Зеленського в ООН засвідчив активну роль України на міжнародній арені - Кулеба

Дюфло наголосив, що саме креативна індустрія дозволяє формувати спільні зусилля для створення сталого і інклюзивного майбутнього, в якому діалог між різними культурами дає можливість уявити світліше майбутнє для кожного, з більш інклюзивною економікою і екологічними рішеннями.

“Хоча пандемія не скінчилася, формування постпандемічного світу вже в процесі. Важливо не проґавити цю мить і зробити правильні рішення для кожного громадянина і майбутніх поколінь. Це стосується України і це стосується ЄС. Це стосується усього світу”, - зауважив дипломат.

Читайте також: Україна має величезний креативний потенціал – Ткаченко

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня розпочався V щорічний міжнародний форум "Креативна Україна", організований Міністерством культури та інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-