У Дуди анонсували зустріч із Зеленським під час сесії Генасамблеї ООН в Нью-Йорку

У Дуди анонсували зустріч із Зеленським під час сесії Генасамблеї ООН в Нью-Йорку

Укрінформ
У рамках перебування на 76-й сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку президент Польщі Анджей Дуда зустрінеться з кількома президентами, зокрема з Президентом України Володимиром Зеленським.

Про це інформує канцелярія президента Польщі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Як зазначається у програмі, увечері (за місцевим часом) 21 вересня у приміщенні генконсульства Польщі у Нью-Йорку планується зустріч президентів Дуди, Зеленського, а також президента Молдови Майї Санду та прем'єра Грузії Іраклія Гарібашвілі.

Читайте також: Зеленський знову їде до США - на Генеральну асамблею ООН

Під час перебування у США Дуда також зустрінеться з президентами Бразилії, Монголії, Туреччини, Чорногорії, Литви, Латвії та Естонії, а також представниками керівних органів ООН.

Як раніше повідомив посол Польщі при ООН Кшиштоф Щерський, під час свого виступу на 76-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Дуда зверне увагу на потребу міжнародної солідарності, а також наголосить на тому, наскільки важливим для миру у світі є дотримання міжнародного права.

Читайте також: Візит Зеленського на Генеральну асамблею ООН: стало відомо, хто увійшов до делегації

Як раніше повідомляло агентство, Президент України Володимир Зеленський візьме участь у Генеральній асамблеї ООН, де виступить із промовою. Він також матиме низку двосторонніх зустрічей з лідерами інших держав, з представниками міжнародних організацій, зокрема, з генеральним секретарем ООН, з представниками бізнесу, інвесторами та з українською громадою у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-