Кібератаки, як елемент гібридної війни, стають спільним викликом для Європи – Шмигаль

Кібератаки, як елемент гібридної війни, стають спільним викликом для Європи – Шмигаль

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час дискусійної панелі форуму «Європа: напрямок відбудови» у польському місті Карпач розповів про кібератаки, як елемент розв’язаної РФ гібридної війни.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у відео виступу глави уряду під час форуму на Фейсбуці.

“Ключовий виклик, безумовно — це безпека в регіоні. Безпека на європейському континенті, безпека в чорноморському регіоні. Ми стикнулись з агресією і сім років ведемо тяжку війну з Російською Федерацією, яка атакувала Україну. Ми щодня стикаємося з гібридними атаками, і ми також це обговорювали. В дуже важливий момент на фоні діджитилізації, яка допомагає здолати кризу, такий гібридний елемент, як кібератаки, вони сьогодні і для України і для Польщі, і, думаю, для Словенії стають великим викликом”, - заявив Шмигаль.

Він розповів, що в Україні є дні, коли відбувається від 4 до 8 потужних кібератак. І запропонував країнам об’єднувати спільні зусилля, ділитись досвідом, співпрацювати в цій сфері.

Читайте також: Проєкт бюджету передбачатиме збільшення на медицину й підтримку економіки – Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час дискусійної панелі форуму «Європа: напрямок відбудови» у польському місті Карпач розповів про сценарії виходу з кризи, спричиненої пандемією COVID-19.

Шмигаль у рамках XXX Економічного форуму в польському Карпачі отримав спеціальну нагороду, присвячену українському суспільству.

Участь у заході також взяли голова Ради міністрів Польщі Матеуш Моравецький і Прем'єр-міністр Словенії Янез Янша.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-