Разумков відкрив засідання ВР

Разумков відкрив засідання ВР

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту в середу, 8 вересня.

У сесійній залі зареєструвалося 213 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав Разумков.

Пленарне засідання Верховної Ради України / Фото: Тарасов Володимир

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада на пленарному засіданні 8 вересня планує розглянути у другому читанні законопроєкти №3636 "Про віртуальні активи" та №5154 щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження добровільного декларування фізичними особами.

Народні депутати також мають намір розглянути в першому читанні проєкти законів №5091 "Про гарантування речових прав на об'єкти нерухомого майна, які будуть споруджені в майбутньому", №5002 "Про внесення змін до Закону України "Про бібліотеки і бібліотечну справу", №5464 "Про внесення змін до Закону України "Про альтернативні види палива" щодо розвитку виробництва біометану", №5454 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо перебігу строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг під час дії карантину".

Читайте також: Разумков назвав п‘ять ключових завдань нової сесії Ради

Також у повторному першому читанні ВР планує розглянути законопроєкт №5202-Д "Про організації водокористувачів та стимулювання гідротехнічної меліорації земель".

Одразу після чергового пленарного засідання відбудеться позачергове. Його порядок денний передбачає розгляд одного питання – проєкту постанови №5380 "Про Звернення Верховної Ради України до Конгресу Сполучених Штатів Америки щодо надання Україні двостороннього статусу основного союзника Сполучених Штатів Америки поза НАТО (MNNA)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-