Суд скасував арешт майна ексголови АП часів Януковича Клюєва — активісти

Суд скасував арешт майна ексголови АП часів Януковича Клюєва — активісти

Укрінформ
Шевченківський районний суд Києва 20 серпня 2021 року скасував арешт майна колишнього голови Адміністрації президента Андрія Клюєва.

Це була друга спроба Клюєва та його захисників зняти арешт із цього майна, інформує у Фейсбуці ГО "Адвокатська дорадча група", передає Укрінформ.

"Шевченківський суд 20 серпня 2021 року скасував арешт майна Андрія Клюєва", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше адвокати представляли самого Клюєва і просили суд скасувати арешт, і тоді 4 серпня суддя Оксана Голуб відмовила у задоволенні клопотання.

"Та вже через два дні, 6 серпня, адвокат Сініцина подала ще одне клопотання, - цього разу представляючи інтереси матері Клюєва. Засідання призначили на 19 серпня. Тоді прокурор Олексій Клименко заявив відвід судді Лідії Щебуняєвій, а потерпілі просили ознайомитися з матеріалами клопотання. Суддя зазначила, що потерпілі не є учасниками розгляду, а в задоволенні відводу - відмовили", - зазначається у повідомленні.

Тож розгляд цього нового клопотання адвоката про зняття арешту з цього майна був продовжений 20 серпня, і суддя його задовольнила.

Читайте також: Суд відмовився знімати арешт з майна ексголови Адміністрації Президента Клюєва — активісти

Як повідомлялося, 4 серпня 2021 року Шевченківський районний суд столиці відмовився знімати арешт із майна колишнього голови Адміністрації президента Андрія Клюєва.

Раніше, 8 жовтня 2017 року, ЗМІ поінформували, що майно та банківські рахунки екссекретаря РНБО, ексголови Адміністрації президента Андрія Клюєва та його брата Сергія арештували у рамках кримінальних проваджень, які розслідує ГПУ як в Україні, так і за кордоном.

28 лютого 2014 року Андрія Клюєва було оголошено у розшук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-