Кулеба прогнозує, що візит Зеленського до США стане історією успіху

Кулеба прогнозує, що візит Зеленського до США стане історією успіху

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що візит Президента України до Вашингтона стане історією успіху завдяки системній роботі української і американської сторін із його підготовки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Кулеба заявив на онлайн-брифінгу.

«Буде історія успіху, будуть конкретні домовленості», - сказав Кулеба.

Він зазначив, що під час недавнього візиту разом із керівником ОП Андрієм Єрмаком до Вашингтона на нього дуже гарне враження справила позитивна атмосфера, яка там панує у зв’язку з підготовкою візиту Президента і конструктивний підхід адміністрації Джозефа Байдена до його організації, а також той факт, що і демократи, і республіканці в США одностайні у підтримці України.

Читайте також: Кулеба розповів, про що Зеленський говоритиме з Байденом

За словами міністра, візити такого рівня в такий історичний момент - це «дуже складна задача».

«Ми над нею працюємо, і не лише МЗС, а й інші органи української влади, причетні до співробітництва з США. Ведеться дуже системна робота», - запевнив глава української дипломатії.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський наприкінці серпня відвідає США на запрошення Президента Джозефа Байдена.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак 4-5 серпня відвідали Вашингтон в рамках підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до США

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-