Плівки про торгівлю держпосадами: суд задовольнив позов брата Єрмака до Лероса

Плівки про торгівлю держпосадами: суд задовольнив позов брата Єрмака до Лероса

Укрінформ
Київський апеляційний суд задовольнив позов Дениса Єрмака - брата керівника Офісу Президента Андрія Єрмака - до народного депутата Гео Лероса про захист честі, гідності і ділової репутації.

Таке рішення колегія суддів ухвалила 11 серпня, повідомила у коментарі Укрінформу прессекретар суду Тетяна Геведзе.

“За наслідком апеляційного розгляду апеляційну скаргу Єрмака Дениса Борисовича задоволено. Рішення Печерського районного суду від 31 травня скасовано і постановлено нове рішення, яким було задоволено позовні вимоги Єрмака Дениса Борисовича до Гео Лероса у захисті честі, гідності і ділової репутації”, - сказала вона.

Як повідомляв Укрінформ, 31 травня 2021 року Печерський райсуд Києва відмовив брату керівника ОП Денису Єрмаку у задоволенні позову про захист честі, гідності і ділової репутації до позафракційного народного депутата Гео Лероса.

Читайте також: Поліція з’ясовує, хто ж таки «стежив» за Леросом

Денис Єрмак просив суд зобов'язати Лероса спростувати оприлюднену на сторінці депутата у Фейсбуці інформацію: "Відеодокази, як Єрмак через свого брата барижить державними посадами, впроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт з РФ), ну і, звісно, заробіток на державі".

Денис Єрмак у вересні 2020 року подав позов про захист честі, гідності та ділової репутації після оприлюднення так званих "плівок Лероса" на яких ішлося про корупційні схеми у столиці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-