Велика команда професіоналів працює, щоб гідно відзначити 30-річчя Незалежності - Тимошенко

Велика команда професіоналів працює, щоб гідно відзначити 30-річчя Незалежності - Тимошенко

Укрінформ
Велика команда професіоналів працює для того, щоб гідно відзначити 30-річчя Незалежності України.

Про це заявив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко, повідомили Укрінформу у його пресслужбі.

"Святкові заходи з нагоди 30-річчя Незалежності України готуються вже майже рік. Працює величезна команда професіоналів для того, щоб гідно відзначити найбільше свято в історії України", - сказав він.

Тимошенко зауважив, що святкування 30-ї річниці Незалежності України триватиме з 22 по 24 серпня. Серед знакових заходів Тимошенко назвав вручення президентської відзнаки «Національна легенда України», установчий саміт ініціативи Президента України «Кримська платформа», саміт перших леді та джентльменів, святковий парад Збройних сил України, благодійний концерт італійського співака Андреа Бочеллі, святкове шоу «Незалежність у нашій ДНК. День Незалежності країни» та багато іншого.

Читайте також: У Києві відбулася перша репетиція параду до Дня Незалежності

Як повідомляв Кирило Тимошенко, який координує програму Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво», до Дня незалежності відкриють Дорогу Єдності – найдовший маршрут країни протяжністю близько 1 400 км. Нова траса М-30 Стрий – Ізварине поєднає всю країну із Заходу на Схід дорогою європейської якості.

Читайте також: Українки з усього світу долучаються до флешмобу з нагоди ювілею Незалежності України

Як повідомляв Укрінформ, у межах відзначення 30-річчя незалежності України відбудеться понад 150 святкових заходів по всій країні. Святкові заходи триватимуть з 22 до 24 серпня. Всі вони будуть об’єднані гаслом «Ти у мене єдина».

Читайте також: На параді до Дня Незалежності представлять військову техніку країн-партнерів

Зокрема, у Києві 23 серпня відбудеться установчий саміт ініціативи Президента України «Кримська платформа» та саміт перших леді та джентльменів «М’яка сила у новій реальності», який ініціює дружина Президента України Олена Зеленська. У День Незалежності України, 24 серпня, на центральній вулиці столиці відбудеться святковий парад Збройних сил України, що символізуватиме силу нашої незалежності. Заплановані заходи за участю представників і техніки всіх сил сектору безпеки і оборони України та країн-партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-