За Зеленського на виборах проголосували би майже 29% українців, за Порошенка 18%

За Зеленського на виборах проголосували би майже 29% українців, за Порошенка 18%

Опитування
Укрінформ
Якби президентські вибори відбулися наступної неділі, то за Володимира Зеленського проголосували б 28,8% тих, хто визначився і піде на вибори, за Петра Порошенка – 18,4%.

Як передає Укрінформ, про це свідчать результати опитування, проведеного центром SOCIS.

Водночас за лідера партії «Сила і честь» Ігоря Смешка готові проголосувати 10,3% тих, хто визначився і піде на вибори, за лідера «Батьківщини» Юлію Тимошенко - 8,5%, за співголову партії «Опозиційна платформа - за життя» Юрія Бойка - 7,9%.

Володимир Гройсман отримав би 4,2% голосів, Дмитро Разумков - 4,1%, Євген Мураєв – 3,9%, Віктор Медведчук - 3,4%, Олег Ляшко – 1,9%, Віталій Кличко – 1,9%.

У другому турі за Зеленського готові проголосувати 60%, за Порошенка – 40%.

Читайте також: За кого б голосували українці, якби вибори Президента відбулися найближчої неділі

Опитування проведено 25-30 червня серед 2000 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах, крім тимчасово окупованих територій Криму і Донецької та Луганської областей. Метод дослідження: телефонне опитування САТІ (Computer Assisted Telephone Interviewing) з використанням планшетів.

Статистична похибка вибірки (довірчий інтервал з імовірністю 0.95): (довірчий інтервал): +/- 2.4% для показників близьких до 50%, +/-2.1% для показників, близьких до 25%, похибка +/-1.5% – для показників близьких до 10% та +/-1.1% – для показників, близьких до 5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-