Суд у справі Медведчука пішов до нарадчої кімнати: рішення очікується вранці

Суд у справі Медведчука пішов до нарадчої кімнати: рішення очікується вранці

Укрінформ
Слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва Сергій Вовк пішов до нарадчої кімнати під час засідання щодо обрання запобіжного заходу народному депутату від фракції "Опозиційна платформа – “За життя" Віктору Медведчуку, якому інкримінують державну зраду.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд іде в нарадчу кімнату. Оголошення рішення буде приблизно о 8 годині ранку, 8.30", - сказав Вовк.

Читайте також: Медведчуку почали обирати запобіжний захід

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 8 липня о 9 ранку почав обирати запобіжний захід нардепу Медведчуку.

Раніше повідомлялося, що генеральний прокурор Ірина Венедіктова 11 травня підписала повідомлення про підозру депутатам від “ОПЗЖ” Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

Слідство вважає, що Медведчук, зокрема, домовлявся з державою-агресором для перереєстрації родовища "Глибока" в Чорному морі за 75 км від Феодосії і видобутку корисних копалин, які є національним ресурсом України.

Читайте також: Обрання запобіжного заходу Медведчуку: захисту відмовили у відведенні судді

Крім цього, Медведчука підозрюють у державній зраді (передача агресору секретної інформації про військовий підрозділ ЗСУ). Печерський районний суд Києва 13 травня обрав йому запобіжний у вигляді цілодобового домашнього арешту та зобов'язав його носити засіб контролю - електронний браслет до 9 липня.

Також офіс генерального прокурора продовжив до шести місяців - до 11 листопада - термін досудового слідства у справі нардепів від “ОПЗЖ” Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-