Кондратюк: Плануємо запустити в Раді електронну реєстрацію на прийом громадян

Кондратюк: Плануємо запустити в Раді електронну реєстрацію на прийом громадян

Укрінформ
У межах проєкту “Відкрита Рада” планується оновити громадську приймальню парламенту та запустити електронну реєстрацію на прийом громадян.

Про це заступниця Голови ВР Олена Кондратюк розповіла в коментарі Укрінформу.

“Плануємо оновити громадську приймальню Верховної Ради та запустити електронну реєстрацію на прийом громадян”, - сказала вона.

Крім цього, за словами Кондратюк, незабаром буде запроваджено електронну реєстрацію громадян на екскурсії будівлею парламенту: “Буде якісно оновлено програму екскурсій, в тому числі за допомогою нових експозицій, фото історичних моментів та інтерактиву”.

Читайте також: Огорожу біля Верховної Ради прибиратимуть у непленарні тижні

Віцеспікер нагадала, що за її ініціативи були зняті штори з вікон парламенту, “як символ і візуальний крок до прозорості його діяльності”.До того ж у непленарні тижні навколо Ради знімається огорожа, щоб кияни та гості міста мали вільний доступ до центрального входу ВР.

“Це дуже важливі зміни, які вже були високо оцінені нашими міжнародними партнерами та європейськими дипломатами”, - зауважила Кондратюк.

Читайте також: Біля Ради встановили «Тризуб» та підняли прапор України

Як повідомлялося, місія проєкту “Відкрита Рада”, яким опікується віцеспікер Олена Кондратюк, - актуалізувати парламентаризм, наблизити парламент до людей, зробити його діяльність більш прозорою, відкритою, відповідальною, доступною, інклюзивною та зрозумілою суспільству. Головне завдання “Відкритої Ради” – відновити довіру громадян до парламенту як до інституції та ключового органу влади в парламентсько-президентській республіці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-