Єрмак назвав дуже результативним візит Зеленського до Литви

Єрмак назвав дуже результативним візит Зеленського до Литви

Укрінформ
Керівник Офісу Президента вважає дуже результативним візит Володимира Зеленського до Литви, в ході якого підписано важливі міжнародні документи.

Як передає Укрінформ, таку думку Андрій Єрмак висловив у Фейсбуку.

«Зараз проходить дуже результативна поїздка Президента Володимира Зеленського до Литви. Україна, Литва та Польща підписали три спільні документи, в тому числі щодо підтримки членства України в ЄС та НАТО», - написав керівник ОП.

Він також зазначив, що ​​Володимир Зеленський та Гітанас Науседа взяли участь у вступній сесії Конференції з питань реформ в Україні на тему «Сильна Україна у сильній європейській та євроатлантичній родині».

Читайте також: Люблінський трикутник: глави МЗС схвалили план протидії російським фейкам

«Найкраще люди об’єднуються заради побудови спільного майбутнього. Це актуально і для країн. Україна, Польща та Литва об’єдналися для побудови демократичної, стабільної та безпечної Європи», - наголосив Єрмак.

Керівник Офісу Президента додав, що Україна цінує підтримку друзів нашої держави, серед яких - Польща, Литва, США, Канада, Великобританія, Туреччина, Естонія, Швейцарія та багато інших країн.

«Дякуємо за класно організований робочий візит і результати, які вселяють надію на європейське майбутнє України!» - підсумував очільник ОП.

Читайте також: Україні потрібні чіткі плани руху до майбутнього членства в ЄС і НАТО - Науседа

Як повідомляв Укрінформ, Володимир Зеленський 6-7 липня перебуває з візитом у Литовській Республіці, де бере участь у Міжнародній конференції з питань реформ в Україні.

Конференція була започаткована 2017 року в Лондоні як формат об’єднання зусиль партнерів та друзів України. Учасники форуму обговорюють ситуацію в країні та визначають оцінку демократичних трансформацій і реформ, які відбуваються з 2014 року. 

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-