Суд у справі Медведчука пішов у нарадчу кімнату

Суд у справі Медведчука пішов у нарадчу кімнату

Укрінформ
Слідчий суддя Печерського районного суду В’ячеслав Підпалий видалився до нарадчої кімнати під час засідання про обрання запобіжного заходу народному депутату з фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктору Медведчуку у справі про державну зраду.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд іде в нарадчу кімнату", - сказав Підпалий.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 13 травня обирає запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку.

Раніше в Офісі Генпрокурора повідомили, що прокурор проситиме обрати Медведчуку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі 300 млн грн.

Генпрокурор Ірина Венедіктова 11 травня підписала повідомлення про підозру народним депутатам Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

Слідство вважає, що Медведчук, зокрема, домовлявся з державою-агресором для перереєстрації родовища "Глибока" в Чорному морі за 75 км від Феодосії і видобутку корисних копалин, які є національним ресурсом України.

Крім цього, Медведчука підозрюють у державній зраді (передача агресору секретної інформації про військовий підрозділ ЗСУ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-