Разумков не виключає, що у вівторок відбудуться два позачергові засідання Ради

Разумков не виключає, що у вівторок відбудуться два позачергові засідання Ради

Оновлено
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не виключає, що у вівторок, 13 квітня, у парламенті відбудеться крім чергового, ще два позачергових засідання.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це спікер сказав під час засідання погоджувальної ради в понеділок.

"Щодо позачергових засідань - є вже декілька звернень від різних депутатських фракцій та груп. Я знаю, що до Апарату надійшло два екземпляри підписних листів щодо позачергових засідань. І я думаю, що, можливо, навіть завтра відбудеться два позачергових засідання - одне за ініціативи різних фракцій та депутатських груп. Ініціатором була, якщо не помиляюся депутатська група "Партія "За майбутнє", іншого - "Слуга народу", - сказав Разумков.

Він також зазначив, що цього тижня Рада працюватиме у звичайному режимі.

Спікер також поінформував, що на нараді з представниками депутатських фракцій і груп ішлося про те, що в такому разі у залі Верховної Ради потрібно буде проводити кварцування.

"Тому перерву з 12-ї ми трохи збільшимо до першої години - буде час на кварцування, одна година для цього потрібна. І якщо у нас будуть позачергові, ми також повинні будемо після пленарного засідання робити перерву на годину і лише після цього повертатися до засідань Верховної Ради України", - розповів Разумков.

Читайте також: Зеленський подякував народним депутатам за впровадження е-паспортів

Він також зазначив, що цього тижня на чергових засіданнях депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин, а розпорядження про скликання позачергових засідань мають з'явитися найближчим часом.

Читайте також: Фермери підтримують земельні законопроєкти, які розглядає Рада - Саакашвілі

Як повідомлялося, у Верховній Раді з вівторка, 16 березня, триває розгляд поправок до проєкту закону №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин". Усього до другого читанні законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-