Військові аташе країн НАТО запевнили Україну у підтримці територіальної цілісності

Військові аташе країн НАТО запевнили Україну у підтримці територіальної цілісності

Укрінформ
Аташе з питань оборони США, Канади та Великої Британії під час зустрічі з міністром оборони України Андрієм Тараном та іншими керівниками ЗСУ запевнили у підтримці нашої держави у захисті її суверенітету та територіальної цілісності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє посольство США у Твіттері.

"Аташе з питань оборони США, Канади та Великої Британії зустрілись з міністром оборони України Тараном, заступниками міністра оборони Петренком, Поліщуком, командувачем об'єднаних сил генерал-лейтенантом Наєвим та полковником Будановим", - ідеться у повідомленні.

У посольстві запевнили у підтримці України в захисті її суверенітету та територіальної цілісності: "Ми підтримуємо Україну у захисті її суверенітету та територіальної цілісності, і уважно спостерігаємо за ситуацією".

Читайте також: Війська США в Європі привели у боєготовність через активність РФ біля кордонів УкраїниNYT

Як повідомляв Укрінформ, 1 квітня Президент України Володимир Зеленський заявив, що так звана “гра м’язами” у форматі військових навчань і можливі провокації вздовж кордону є традиційною справою Російської Федерації, якою вона намагається створювати атмосферу загрози і тиску під час переговорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-