Основним джерелом доходу Шмигаля стала зарплата на посаді Прем'єра

Основним джерелом доходу Шмигаля стала зарплата на посаді Прем'єра

Декларація
Укрінформ
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль протягом минулого року отримав понад 500 тис. грн зарплати, а також тримає готівкою 155 тис. дол.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані його декларації за 2020 рік, оприлюдненої у реєстрі декларацій.

Зокрема, основним джерелом доходу Шмигаля стала зарплата, отримана на посаді Прем'єр-міністра, у розмірі 540 тис. грн, а також 34 тис. грн зарплати від Івано-Франківської облдержадміністрації. Дохід від відчуження нерухомого майна склав 90 тис. грн.

Читайте також: Стефанчук торік заробив понад 600 тисяч гривень

На банківському рахунку глави уряду - понад 57 тис. грн, а 155 тис. дол. він зберігає готівкою.

Прем'єр-міністр володіє земельною ділянкою на 2 200 кв. м в селі Хоросниця Львівської області. У спільному володінні з дружиною Катериною Шмигаль у нього знаходиться будинок площею 215 кв. м у Львові.

Читайте також: Венедіктова задекларувала понад ₴900 тисяч зарплати за минулий рік

Катерина Шмигаль у 2020 році отримала 25,8 тис. грн у якості пенсії по інвалідності. На її банківському рахунку - близько 12 тис. грн, готівкою вона зберігає 80 тис. дол. На неї також зареєстрований автомобіль LAND ROVER DISCOVERY SPORT 2016 року випуску, придбаний у 2018 р.

На дружину Прем'єр-міністра також задеклароване нежитлове приміщення у Кам'янці-Бузькій у Львівській області (417,2 кв. м), 25% прав на земельну ділянку у Львові (458 кв. м), а також дві земельні ділянки – у Львові (151 кв. м) та у Хоросниці (2200 кв. м).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-