Зеленський звільнив голів 10 райадміністрацій на Вінниччині

Зеленський звільнив голів 10 райадміністрацій на Вінниччині

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський звільнив голів 10 районних державних адміністрацій Вінницької області.

Відповідні розпорядження №273/2021-рп - №282/2021-рп від 29 березня опубліковані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

Президент, зокрема, звільнив Євгенія Дубового з посади голови Барської РДА, Богдана Зубчика - з посади голови Калинівської РДА, Костянтина Поперечного - з посади голови Козятинської РДА, Володимира Скалія - з посади голови Крижопільської РДА, Михайла Бевза - з посади голови Літинської РДА, Олега Чугункіна - з посади голови Оратівської РДА, Зінаїду Бутенко - з посади голови Погребищенської РДА, Олега Побірського - з посади голови Теплицької РДА, Таїсію Науменко - з посади голови Тростянецької РДА та Олега Храновського - з посади голови Чечельницької РДА Вінницької області.

Згідно з документами, очільників райдержадміністрацій звільнено відповідно до пункту 6 частини другої статті 9 закону «Про місцеві державні адміністрації» (реорганізація районної державної адміністрації — ред.).

Читайте також: Зеленський звільнив голів 19 РДА у трьох областях

Як повідомлялося, в Україні 2020 року в ході реформи децентралізації влади створено 1 469 територіальних громад замість 11,5 тис. й утворено 136 районів замість 490.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-