Резніков задекларував понад ₴10 мільйонів зарплати

Резніков задекларував понад ₴10 мільйонів зарплати

Укрінформ
Віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков у 2020 році отримав 10 млн 463 тис. грн зарплати.

Такі дані містяться в щорічній декларації посадовця, оприлюдненій на сайті НАЗК, передає Укрінформ.

Згідно з декларацією, Резніков володіє чотирма квартирами, 7 земельними ділянками, автомобілями Audi A8, Volkswagen Amarok, Porsche Boxster,причепом, а також багі Kawasaki TERYX UTV та квадроциклом Kawasaki BRUTE FORCE ATV. Його дружина Юлія Зорій володіє автомобілем Mini Cooper Countryma.

Резніков задекларував наручні годинники Vacheron Constantin, Patek Philippe, Breguet і два мисливські карабіни - Zbroyar Z-008 і Blaser R8 300 Win Mag.

Читайте також: Венедіктова задекларувала понад ₴900 тисяч зарплати за минулий рік

Згідно з декларацією, на банківських рахунках посадовця в Україні є близько 237 тис. грн, 16,5 тис. доларів та 3520 євро, в американському Preferred Bank - 48,7 тис. доларів, в банку Ліхтенштейна - 72,4 тис. доларів. Крім того, в декларації зазначено 255 тисяч євро готівкою.

Як зазначено у декларації, доходи дружини посадовця за минулий рік становили 637 тис. грн.

Резніков володіє цінними паперами та двома зареєстрованими компаніями на Британських Віргінських островах.

Читайте також: Ситник за минулий рік заробив понад два мільйони гривень

Згідно з декларацією, віцепрем'єр також позичив 1,1 млн доларів США третім особам.

Як повідомляв Укрінформ, Олексій Резніков, якого Верховна Рада 4 березня 2020 року призначила віцепрем'єр-міністром - міністром реінтеграції тимчасово окупованих територій, задекларував за 2019 рік 6 земельних ділянок у Київській області, дві квартири у Києві, орендований приватний будинок, готівкою 300 тисяч євро, 125 тисяч доларів США на рахунках та позичені кошти третім особам - 1,1 млн доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-