Рада 30 березня може провести два позачергових засідання – депутатка

Рада 30 березня може провести два позачергових засідання – депутатка

Ексклюзив
Укрінформ
Верховна Рада 30 березня може провести два позачергових пленарних засідання.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила заступник голови фракції «Слуга народу» Євгенія Кравчук.

«Одне точно буде присвячене президентському законопроєкту щодо підтримки підприємців», - додала депутат.

Кравчук додала, що формування порядку денного засідання завершується і зауважила, що в четвер розпочнеться збір підписів, необхідних для проведення засідань.

Інший народний депутат зі «Слуги народу» Олександр Качура підтвердив, що на позачерговому засіданні розглядатиметься президентський законопроєкт про допомогу ФОПам у 8 тис. грн.

Читайте також: Держава готова виплатити підприємцям по 8 тисяч «карантинних» - Прем'єр

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада скасувала пленарний тиждень із 29 березня по 2 квітня. Натомість депутати вже двічі 19 березня збиралися на позачергове засідання.

21 березня стало відомо, що низка депутатів від фракції «Слуга народу» ініціюватимуть проведення позачергового засідання ВР, зокрема, для ухвалення постанови про надання оцінки подіям, які відбулися під Офісом Президента.

19 березня Верховна Рада скасувала тиждень роботи в пленарному режимі з 29 березня до 2 квітня. Таким чином, парламентарії відновлять роботу в пленарному режимі орієнтовно 13 квітня.

Читайте також: У Раді зареєстрували проєкт постанови про засудження подій на Банковій

Увечері в суботу, 20 березня, під Офісом Президента відбулася акція на підтримку засудженого активіста Сергія Стерненка, під час якої деякі її учасники розписали будівлю протестними написами, розбили скло вхідних дверей та підпалили табличку на фасаді ОП.

Пізніше поліція заявила, що затримала одного з найагресивніших учасників суботньої акції біля Офісу Президента. Розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-