Зеленський до «Слуги народу»: Не маємо права забути, для чого ми тут і як все починалося

Зеленський до «Слуги народу»: Не маємо права забути, для чого ми тут і як все починалося

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський, звертаючись до членів партії "Слуга народу" та владної команди, заявив, що вони не мають права забути, для чого вони у владі, ким були раніше, і як все починалося.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це глава держави сказав під час виступу на з'їзді партії "Слуга народу" в суботу.

"Незважаючи на будь-які наші посади, ми ніколи не маємо права забути, для чого ми тут, ким ми були і як все це починалося. Деякий час тому, кілька років, у невеличкому кабінеті після своєї основної роботи збиралося 10-15 людей, які замовляли велику піцу і будували велику мрію, а саме - зробити свою рідну Україну сильною, мирною, успішною. Ми не мали досвіду, не мали статусів, не мали рейтингів, великих бюджетів і ще багато чого, але мали головне - щирість. Щирість наших прагнень, слів, вчинків. Саме це відчули українці і в результаті саме їх довіри невеличка купка мрійників перетворилась на понад 7 тисяч представників у центральній та місцевій владі", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що зараз влада працює в складних умовах.

Читайте також: Шмигаль перерахував найбільші здобутки уряду і команди «Слуги народу»

"Ми працюємо сьогодні в складних умовах, це зрозуміло, - в умовах війни, коронавірусу, світової фінансової кризи, коли проти нас стара система, олігархи і їхні засоби масової інформації, їхні судді, депутати, які втратили недоторканність, чиновники, які втратили схеми, тіньові царьки, які скуповували землю, що нібито не продається, тіньові букмекери, що заробляли мільярди, не сплачуючи жодної гривні до бюджету України. Ті, хто поливав нас останніми словами, а тепер набиваються в друзі, ті, хто були друзями, а тепер поливають нас останніми словами. Список можна продовжувати, але він не має значення, бо моя позиція і, впевнений, ваша також, проста і незмінна - не важливо, хто проти нас, важливо, за кого ми. А це понад 40 мільйонів громадян України", - зазначив Президент.

Читайте також: Зеленський: Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків та випадкових людей

Він додав, що завдяки підтримці громадян "менш ніж за два роки ми зробили те, що інші політики десятиліття обіцяли, потім благополучно зливали, щоб знову обіцяти і знов зливати".

"Я вважаю, ми розірвали це коло і тепер їм доведеться поламати голову, шукаючи нові обіцянки для наступних виборів. Хоча я особисто не здивуюся, якщо хтось із них знову пообіцяє зняти недоторканність", - сказав Зеленський.

Як повідомлялося, у суботу, 13 березня, проходить 11-й з'їзд політичної партії "Слуга народу". На ньому, зокрема, присутні Президент Володимир Зеленський, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-