Для розмови Зеленського і Байдена треба дуже добре підготувати платформу - Мендель

Для розмови Зеленського і Байдена треба дуже добре підготувати платформу - Мендель

Укрінформ
Контакти між адміністраціями президентів України і США відбуваються постійно, а для організації телефонної розмови лідерів держав необхідно підготувати платформу.

Про це речниця Президента України Юлія Мендель сказала в інтерв'ю головреду видання "Гордон" Олесі Бацман.

"Контакти відбуваються постійно на певному рівні, і немає в цьому абсолютно ніякого негативу. Я думаю, дуже скоро буде ситуація, коли ми зрозуміємо, що зі США у нас все налагоджено. Дійсно, ведеться дуже велика робота між дипломатами та різними службами. Був обмін листами президентів. І були досить чіткі меседжі, які показали, що відбувається", - сказала Мендель.

Вона додала, що вже зв'язалася з пресслужбою Білого дому.

Читайте також: Мендель вважає санкції США проти Коломойського лише «початком»

Той факт, що Джо Байден уже встиг поспілкуватися з лідерами низки держав, Мендель пояснила тим, що у нього "є така сама схильність до результативності, як і у Зеленського".

"Поговорити, це добре, але розмова, якщо немає дії... А щоб була дія, до цього треба підготувати платформу".

Речниця Президента нагадала, що інавгурація Байдена відбулася наприкінці січня. "Минуло півтора місяця, у нього навіть адміністрація не сформована. У нас будуть дуже ефективні й сильні переговори, і тут ідеться не просто про дзвінок. Просто потрібно дуже добре підготувати платформу", - підкреслила Мендель.

Читайте також: Зеленський ще не вирішив, чи піде на другий термін - Мендель

Як повідомляв Укрінформ, за словами Юлії Мендель, велика пресконференція Володимира Зеленського може відбутися у травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-