Рада розгляне податки з грального бізнесу та гендерну дискримінацію в рекламі

Рада розгляне податки з грального бізнесу та гендерну дискримінацію в рекламі

Укрінформ
Верховна Рада на засіданні в четвер розгляне законопроєкти щодо оподаткування доходів від діяльності з організації та проведення азартних ігор та лотерей. 

Як передає Укрінформ, про це свідчить порядок денний засідання, оприлюднений на сайті Верховної Ради.

Так, серед запланованих до розгляду питань - законопроєкт №2713 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів від організації та проведення азартних ігор" та чотири альтернативних до нього.

Крім того, парламентарії розглянуть у першому читанні законопроєкт №4351 "Про внесення змін до Закону України “Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор", який спрямований на врегулювання на усунення колізії і суперечності норм чинного закону щодо формування Уповноваженого органу.

Читайте також: У Києві вирішили захистити фасади від «дикої» реклами

У другому читанні заплановано розгляд законопроєкту №3048 щодо встановлення альтернативної підсудності справ, учасники яких проживають на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Народні депутати мають намір розглянути в першому читанні законопроєкт №3427 "Про внесення змін до Закону України "Про рекламу" щодо протидії дискримінації за ознакою статі".

Читайте також: Держбюджет поки не отримав від грального бізнесу жодних коштів - експерти

У порядку денному також стоїть законопроєкт №4335 "Про обіг цивільної вогнепальної зброї та бойових припасів до неї" та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-