Поліція закрила справу за заявою Шокіна відносно Байдена - джерело

Поліція закрила справу за заявою Шокіна відносно Байдена - джерело

Документ
Укрінформ
Національна поліція закрила кримінальне провадження відносно Джозефа Байдена, яке було порушене за заявою ексгенпрокурора Віктора Шокіна.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу обізнаний співрозмовник у Офісі генпрокурора.

“Нацполіція закрила кримінальну справу відносно Джозефа Байдена, яка була порушена за заявою колишнього генпрокурора Віктора Шокіна”, - повідомило джерело.

Співрозмовник агентства додав, що справа була зареєстрована за ст.344 ККУ (втручання у діяльність державного діяча) у Державному бюро розслідуванні на виконання рішення суду. Пізніше бюро її перенаправило на розслідування до Печерського управління Нацполіції, яке і закрило справу 23 вересня поточного року.

Читайте також: Аудит справи Burisma не виявив порушень з боку сина Байдена - Рябошапка

Як повідомлялося, суддя Печерського суду Києва Сергій Вовк зобов’язав відкрити справу через “неправомірне втручання" колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена в діяльність ексгенпрокурора Віктора Шокіна.

Раніше Шокін заявляв, що у 2016 році його звільнили з посади генпрокурора через тиск колишнього віцепрезидента США Байдена. Шокін вважає, що причиною стало розслідування діяльності компанії Burisma, до правління якої входив син Джо Байдена Гантер.

За повідомленнями ЗМІ, Джозеф Байден випереджає чинного президента Дональда Трампа на президентських виборах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-