Лероса виключили із фракції “Слуги народу”

Лероса виключили із фракції “Слуги народу”

Укрінформ
Народного депутата Гео Лероса виключено з парламентської фракції партії “Слуга народу”.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці фракції у Фейсбуці.

"За результатами збору підписів більшістю голосів народних депутатів ухвалено рішення про виключення Лероса Гео Багратовича з числа членів фракції політичної партії «Слуга Народу» у Верховній Раді України", - йдеться у дописі.

Раніше народний депутат Єлизавета Ясько заявила, що у фракції “Слуги народу” триває збір підписів за виключення народного депутата Гео Лероса зі складу фракції.

Сам Лерос заявив, що збирати підписи за виключення його з фракції її очільнику Давиду Арахамії нібито наказав Президент Володимир Зеленський після виступу Лероса у парламенті 1 вересня.

У вівторок, 1 вересня, під час виступу з трибуни парламенту Лерос звинуватив Президента в порушенні передвиборчих обіцянок.

Як повідомлялося, у березні народний депутат Гео Лерос опублікував у Facebook кілька відео, на яких брат глави ОП Андрія Єрмака обговорює зі співрозмовниками нібито питання призначення на державні посади.

Читайте також: “Слуги народу” збирають підписи за виключення Лероса з фракції

Єрмак звернувся у зв’язку із оприлюдненим відео до Служби безпеки та Державного бюро розслідувань, оскільки, за його словами, йдеться про сплановану акцію і питання національної безпеки.

У САП повідомили, що було відкрито кримінальне провадження за зверненням Лероса щодо отримання хабарів під час призначення на державні посади.

24 квітня у САП поінформували, що у справі, яка було зареєстрована за зверненням Лероса щодо отримання хабарів під час призначення на державні посади, було змінено кваліфікацію із зловживання впливом на шахрайство, і справу передали в поліцію.

ДБР відкрило провадження за заявою Єрмака щодо поширення матеріалів про нібито продаж державних посад.

Водночас Президент Володимир Зеленський на пресконференції 20 травня назвав цю справу "порожньою" і заявив, що йому відомо, хто зробив запис і хотів його шантажувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-