Зеленський буде думати, чи балотуватися на другий президентський термін

Зеленський буде думати, чи балотуватися на другий президентський термін

Оновлено
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський заявив, що подумає над тим, щоб балотуватися на другий термін у Президенти України, якщо бачитиме велику підтримку своїх дій з боку народу.

Про це він заявив під час пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я подумаю», - сказав очільник держави, відповідаючи на запитання.

Зеленський нагадав, що обіцяв лише один термін на посаді Президента, але додав, що “як скаже народ України”.

«Я думаю, що будь-який Президент, який має відсоток 10 ,15, 16 на початок будь-якої кампанії передвиборчої, не має права іти в президенти України, просто не має права. Це значить одне – суспільство його не підтримує. Я казав, що іду на один термін. Я бачу, що робота складна, ніхто спасибі не скаже. Але якщо буде велика підтримка народу України, я можу про це подумати», - зазначив Зеленський.

За його словами, він "обіцяв один список (справ - ред.), а зараз, коли ми працюємо... цей список поповнюється. Тому я і кажу - на весь список дійсно не буде достатньо одного терміну".

Читайте також: Зеленський заявляє, що вирок Порошенку – ще попереду

Відповідаючи на запитання, чи не жалкує він, що став Президентом, Зеленський уточнив, що «народ України обрав мене, і жалкувати чи не жалкувати може тільки народ України».

Раніше, відповідаючи на запитання чи достатньо йому однієї каденції для виконання всього обіцяного українському народу, Зеленський відповів: "Я не знаю, чесно кажучи, щиро - однієї не вистачить".

Як повідомляв Укрінформ, 20 травня 2020 року виповнився рік з дня інавгурації Володимира Зеленського, який переміг на виборах Президента України.

Пресконференція Зеленського проходить на території паркової частини Маріїнського палацу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-