Уряд призначив голову Держекоінспекції

Уряд призначив голову Держекоінспекції

Укрінформ
Кабінет міністрів призначив начальника Андрія Мальованого головою Державної екологічної інспекції.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні у середу, 13 травня, повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан Facebook.

«Кабмін сьогодні на засіданні ухвалив низку кадрових рішень: призначити Терещенка Олександра Леонтійовича - заступником міністра у справах ветеранів, Олейнікова Євгена Володимировича - заступником голови Державної податкової служби, Мальованого Андрія Миколайовича - головою Державної екологічної інспекції», - написав він.

Призначений заступником міністра у справах ветеранів Олександр Терещенка до цього обіймав посаду заступник міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Як зазначив Мокан, уряд також призначив Андрія Пляцка першим заступником голови Державного агентства з управління зоною відчуження, а Максима Шевчука - заступником голови цього агентства.

Читайте також: Голова НАЗК призначив собі ще одного заступника

Як повідомлялося, Андрій Мальований до цього призначення обіймав посаду начальника управління екології та природних ресурсів Київської міської державної адміністрації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-