Протидія коронавірусу, економіка та безпека:

Протидія коронавірусу, економіка та безпека: "ЄС" розповіла, яким бачить порядок денний Ради

Укрінформ
Парламентська фракція "Європейська солідарність" наполягає, щоб під час карантину Верховна Рада в першу чергу розглядала законопроєкти, пов‘язані з боротьбою з коронавірусом та спрямовані на захист лікарів, економіки і безпеки країни.

На цьому наголосила співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко у Facebook.

"Як співголова фракції "Європейської солідарності" маю заявити наступне. Наша політсила наполягає , що під час карантину парламент повинен в першу чергу розглядати законопроєкти, пов‘язані з боротьбою з коронавірусом, спрямовані на захист лікарів, економіки, безпеки країни", - зазначила Геращенко.

Депутат зауважила, що фракція "Європейська солідарність" подала пропозиції до позачергового засідання ВР, яке має відбутися у четвер, 30 квітня.

"Як фракція ми подали наші пропозиції до засідання, яке відбудеться цього четверга, й попросили колег по ВР підтримати включення закону про обов'язкове страхування медиків, банківський закон, постанову про створення ТСК по справі Шеремета і заяву до роковин анексії Криму. Я отримала відписку від Разумкова, що згідно з регламентом, ми можемо зібрати 150 підписів і організовувати засідання з нашим порядком денним, при цьому вже тиждень ніяких підписних листів нам не дають", - написала Геращенко.

Вона додала, що напередодні позачергового засідання пропозиції "Євросолідарності" не враховані. "Напередодні позачергової сесії позиції нашої фракції не враховані. В порядку денному немає банківського закону і закону про страхування медиків. Саме на них і виключно на них ми наполягаємо для включення в порядок денний в умовах карантину. Закликаємо колег по парламенту зосередитися на рятуванні країни", - зазначила Геращенко.

Читайте також: Разумков не підтримує люстрацію: Відповідальність має бути персональною

Як повідомлялося, позачергове засідання Верховної Ради має відбутися о 13:00 у четвер, 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-