Арахамія каже, що у четвер призначать нового міністра енергетики

Арахамія каже, що у четвер призначать нового міністра енергетики

Укрінформ
Верховна Рада на позачерговому засіданні у четвер, 16 квітня, планує призначити нового міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Про це сказав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24" у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

На репліку ведучого, що зараз в Україні немає міністра енергетики, Арахамія сказав: "Він буде у четвер. Новий міністр".

При цьому депутат відмовився називати прізвище кандидата.

"Дійсно, в енергетиці божевільна криза, дуже не вистачає особи, яка приймає рішення. Тому ми обов'язково його отримаємо вже з програмою і розрахунками. Те, що немає міністра, не означає, що не ведеться робота з підготовки антикризового плану роботи Міністерства енергетики", - зазначив Арахамія.

Читайте також: Прийнято рішення скликати позачергову Раду у четвер - Арахамія

Він також прокоментував, чому на одному з минулих позачергових засідань Верховна Рада на прохання Президента зняла з розгляду проект постанови про призначення Ольги Буславець міністром енергетики та захисту навколишнього середовища.

"Все відбувається в терміновому, турборежимі... і ми не встигли познайомити кандидата з фракцією... на початку депутати були нові, вони не розуміли своєї ролі наймача і звільнювача. Зараз вони до цього ставляться дуже серйозно, відповідально і тому потрібно проводити необхідні консультації перед тим, як виносити це в зал", - зазначив глава фракції.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль 10 квітня анонсував, що найближчим часом уряд представить Верховній Раді кандидатів на посаду міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-