Стефанчук оголосив перерву в позачерговій Раді для дезінфекції зали

Стефанчук оголосив перерву в позачерговій Раді для дезінфекції зали

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук оголосив перерву в позачерговому засіданні парламенту в понеділок для проведення дезінфекції сесійної зали.

Про це він оголосив під час позачергового засідання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З вашого дозволу, я хочу оголосити технічну перерву для кварцування зали. Прошу забрати на 30 хвилин ваші речі. Тут буде проведена дезінфекція і кварцування. Через 30 хвилин ми продовжимо", - сказав Стефанчук.

Читайте також: Рада взялася за "земельний" законопроєкт

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 30 березня на третьому за день позачерговому засіданні розглядає проєкт закону №2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Перед цим вона ухвалила в першому читанні законопроєкт про гарантії неповернення виведених з ринку банків колишнім власникам, а також призначила Максима Степанова на посаду міністра охорони здоров'я і Сергія Марченка – на посаду міністра фінансів.

На ще двох позачергових засіданнях в понеділок Рада ухвалила низку законопроєктів щодо протидії поширенню коронавірусу, щодо соціального та економічного захисту в умовах карантину тощо. Ухвалено також закон про безперебійне харчування у Збройних силах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-