У Раді підтвердили, що Шахов не голосував на засіданні 17 березня

У Раді підтвердили, що Шахов не голосував на засіданні 17 березня

Укрінформ
Народний депутат із групи «Довіра» Сергій Шахов не був присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради 17 березня та не голосував.

Про це повідомляє пресслужба апарату парламенту.

«У відповідь на запити засобів масової інформації щодо участі народного депутата Сергія Шахова у пленарних засіданнях повідомляємо, що зазначений політик, як раніше було повідомлено, на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня 2020 року був відсутній. Також зазначаємо, що Сергій Шахов не був присутній на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року та не голосував», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Картка народного депутата Шахова “голосувала” в Раді 17 березня - Зеленський

Відповідну інформацію в Раді проілюстрували фотодовідкою реєстрації народного депутата за вибраний період з 3 по 18 березня 2020 року.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні ввечері Президент Володимир Зеленський заявив, що картка народного депутата з депутатської групи “Довіра” Сергія Шахова “голосувала” під час позачергового пленарного засідання Верховної Ради 17 березня.

Народний депутат з депутатської групи “Довіра” Сергій Шахов 18 березня повідомив, що отримав позитивний тест на коронавірус, але почувається добре. Інформацію про захворювання народного депутата на Covid-19 підтвердило Міністерство охорони здоров'я.

Водночас в Апараті ВР Укрінформу повідомили, що народний депутат України Сергій Шахов на засіданні Погоджувальної ради депутатських фракцій 16 березня та на позачерговому засіданні Верховної Ради України 17 березня 2020 року був відсутній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-