Арахамія хоче, щоб Тимошенко сплатила в 10-кратному розмірі за поламаний мікрофон

Арахамія хоче, щоб Тимошенко сплатила в 10-кратному розмірі за поламаний мікрофон

Укрінформ
Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що фракція "Батьківщина" має в десятикратному розмірі відшкодувати збитки за зламаний мікрофон у президії Верховної Ради.

Про це політик заявив під час брифінгу у кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що "Батьківщина" повинна просто компенсувати всі витрати… Вона (Юлія Тимошенко - ред.) повинна сплатити. Я вважаю, що з точки зору моральної вони повинні сплатити у десятикратному розмірі», - сказав Арахамія.

Водночас він наголосив, що не звертатиметься з жодними скаргами на Тимошенко, зокрема до Регламентного комітету, та припустив, що "їй вистачить своїх власних консультантів, які просто пояснять, що пошкоджувати державне майно у власних інтересах - це те, що негативно впливатиме на її, вже неіснуючий фактично рейтинг, але при цьому вона ще сама себе доб’є".

Читайте також: Тимошенко зламала мікрофон Разумкова і порізала палець

Як повідомляв Укрінформ, голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко у четвер перед початком розгляду законопроєкту про ринок землі в другому читанні заблокувала місце спікера, зламала його мікрофон, поранивши при цьому палець.

Після цього голова Верховної Ради Дмитро Разумков під час виступу з трибуни парламенту зазначив, що не може вести далі засідання і передав слово своєму першому заступнику Руслану Стефанчуку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-